november 2012

I Am MeFor en nydelig og meningsfull sang, av en nydelig jente. Like du sangen? :-)  

Learning by doing

Hei! Etter skolen i dag tok jeg bussen til Ruth tonje for å gjøre leksene med henne :-) 

Fikk en pakka fra broren min som er på utvekslings år i USA igår med masse fint inni! Så vist noen har interesse av og se bilder av hva jeg fikk, si ifra da vell! :-) 

Wants from coverbrands1.Bronzer HER  2.BareMinerals Original HER 3.Brow gel HER 4.Redness Remedy HER 5.Universal Brow Pencil HER

Er mye mer jeg også ønsker meg fra coverbrands, men det er dette jeg ønsker meg mest, og kommer sansynligvis til og bestille noe av dette etter nyttår :-) 

not today

Hei! Planen var og få bloggen før jeg dro på kino med mine søte jenter på onsdag, men ble litt endring i planene når jeg kom ut av dusjen og fant ut at jeg måtte gå til bussen om ti minutter. 

Uansett, så var vi og så twilight, selvfølgelig. Filmen i seg selv var jo utrolig bra, men det er så trist at det er den siste filmen, de er jo så fantastisk brae! 

Hvorfor bloggen jeg ikke da på torsdag? Jo, jeg sov bort hele dagen omtrent. Men som vanlig, får vi håpe på en ny og bedre uke innen blogging.  ♥Ha en fin helg alle sammen

DET ER NÅ DET BEGYNNER
//Notabene 

Fikk kjøpt meg denne hærlige boka i dag! Er egenklig ikke den som leser flest bøker, men leser alt som har med justin bieber og gjøre, haha. Ha en fin kveld videre, så skal jeg kose meg med boka ;-) 

MY WEEKEND

Hei! Som jeg sa, var jeg på ungdomshelg med filadelfia i helga! Var virkelig noe av det beste jeg har vært med på, med utrolig mange hærlige folk. Var blandt annet kanonball turnering og lek ute i mørket på natten. Virkelig ett mine for livet og være der, og angrer ikke ett sekund! 

Tok desverre ikke så mange bilder, og bildene var vel bare av de samme personene, men var altså med mange andre flotte folk også! 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Christmas love

       

// alle bildene fra wehaertit

Flere som gleder seg til jul? 

16.11.12

Hei dere! Blir dessverre ikke noe videoblogg i helga, siden jeg ikke får tid til og lage noe. Men skal få laget en videoblogg ganske snart. Romvideo eller hva jeg har i sminkemappa? Deres valg ;-)

Jeg skal bort i helga, men har skrevet innlegg blir publisert på bloggen i morgen! Tar med kamera så det blir masse bilder jeg kan dele om dere ønsker, tro meg. Ha en nydelig helg folks!  LANGHELG

Hei! Igår var jeg hos Ruth tonje og gjorde leksene, noe som alltid er koselig! Ble ett par timer med skolearbeid og pugging til prøver.. MEN da er det jo super deilig at det er lang helg!Tenkte da og lage en videoblogg til dere, nå som jeg er hjemme på dagen når det er lyst. Så hva er det dere ønsker? som sminkevideo, romvideo eller noe slikt? KOM MED FORSLAG DA FOLKS Ha en super fin lang helg!  :-) 

Little thingsSangen, guttene, videoen, sangstemene. Åhh, elsker alt! 

Ny uke, nye muligheter

Hei dere! Føler meg klar for en ny uke, en bedre uke innenfor blogging hvertfall. Er så utrolig vanskelig og få noen brae bilder når det er mørkt ute omtrent hele tiden. kan ikke si mer enn at jeg hater, virkelig hater mørketider. Men skal selvfølgelig gjøre det beste ut av det. Ha en fin uke! Redigert vs uredigert


// Redigert                                        // Uredigert

Er ganske usikker på hvilken jeg likte best. Likte faktisk begge to jeg! Skal ta meg tid til og sette meg ned med med kamera og se på manuel innstillinger senere ikveld. Trenger det virkelig!
Hvilke bilde like du best? :-)  

Daniel Powter - bad day♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

winter bokeh
Like du bilde? :-)