oktober 2012

min favoritt blogg
//krisssy.blogg.no

Åh, har ikke ord for hvor mye jeg elsker bloggen hennes! Utseende, inspirasjonen hun gir, bildene, stilen hennes og alt er rett og slett perfekt! Blir så glad av å se på bildene hennes. Anbefaler alle som ikke er leser, og dra en tur innom bloggen hennes! Leser du bloggen til Kristine?

Bilder med Lene

Hadde koselig overnatting av Lene inatt, Ruth tonje var også på besøk til natta.I morrest når jeg og Lene sto opp dro vi ut og tok bilder etter vi hadde ordnet oss. Synes faktisk bildene blir utrolig fine om nå vinteren! Bildene blir så nartulig lys og slikt. Håper dere har hatt en fin helg! :-) 

T.G.I.FEn av de beste følelsene må være og dra hjem fra skolen på fredager, elsker det. Avspaserte de siste timene etter ellve idag, siden jeg hadde vært bøssebærer for amnesty forige helg. Da ble den beste følelsen bare enda bedre! Skal møte Ruth tonje idag, og ellers har jeg ikke noen planer for helgen. 
Ha en fin helg! :-)  

<3 MLikte du bilde?

25. oktober


fin på håret altså

Hei dere! Da var snøen på plassert på bakken. Føler alle uten om meg er glad for at det er snø nå? Det eneste jeg liker med snøen, er når det blir sol og man kan dra på fjellet, gleeder meg! 

I morgen har jeg skole til elleve, så har tenkt og ta noen bilder ute mens det er lyst også skrive noen forhåndsskreve innlegg. Noe spesielle innlegg dere ønsker? :-) 

Verdens beste hettegenser


Var og hentet verden beste hettegenser på postkontore idag. Sitter perfekt på og er super deilig!
En genser dere ganske sikkert kommer og se på mange bilder her på bloggen videre fremover. 
Likte du genseren? 

room detail

Hva synes du? 

black and white

Dagen i dag har jeg bruk sammen med Ruth tonje. Som alltid, utrolig koselig. Var ute og tok noen få bilder før vi ikke klarte mer kulde og måtte springe inn, gruer meg til det enda skal bli 20 kuldegrader mer. Skjønner ikke hvordan vi skal klare det.

Ellers så vi også en film, cyberbully tror jeg den het. Utrolig trist film som jeg virkelig anbefaler videre! Mye og tenke over etter man har sett den, spør du meg. 


Fineste!! 

Ny uke, nye muligheter ;-) Ha en fin uke! 

Nytt inn til Kameraet

Hei! I slutten av høstferien bestilte jeg fjernutløser til kamera mitt, og jeg fikk det i går. Er utrolig fornøyd! Er så mye lettere og ta bilder nå. Så fremover får dere nok se outfit bilder også! 
//Bestilt fra Ebay 


Er så fornøydt, dobbelt så mye lettere og ta bildene! 

Har du fjernutløser til ditt kamera? 

100% nartulige bilder

Hei dere! Dårlig blogging skyldes ikke alltid latskap, men har hatt en god del problemer med og laste opp bildene, som jeg har nevnt tidligere. Har funnet ut problemet, men ikke løsningen. Når jeg redigerer bildene i photoscape går det ikke ant og laste opp bildene på blogg hos meg. Skal få sett mer på det, og se om jeg finner ut hva jeg eventuelt gjør feil. Vist jeg sender ett bilde som jeg ikke får lastet opp til en venn, og hun lagrer det og laster det opp fra sin pc, funker det. Så jeg skjønner egenklig ikke helt. Synes det er utrolig dumt ettersom jeg synes bildene blir dobbelt ganger bedre når der er redigerte. Men får bare gjøre det beste ut av deg, så det blir 100% nartulige bilder framover til jeg finner ut hva som er feil. Noen andre som har samme problemet? 

Slapp torsdag, igjen


Hei! Hvordan har dere det? Torsdager fra min side er nesten alltid slappe. ordene lekse, rydding, vasking og musikk beskriver vell dagen min perfekt! :-) Vurderer foresten og starte en spørsmålsrunde vist noen av dere i det hele tatt ønsker det? Har jo ikke skervet noe om meg innlegg eller noe etter jeg startet med denne bloggen. Noen som ønsker spørsmålsrunde?  

WINTER TIME

åhh, aner dere hvor stresset og frustert jeg blir når det ikke går ant og laste opp bildene? Skjer alltid med meg. Kvaliteten på bildene skylles facebook, skal prøve og få byttet de ut etterhvert når bilde opplastninga fungerer som den skal igjen. Er det andre som har problemer med det? Eller er det bare bildene og datan min? Har sittet og prøvd ut alt mulig siden klokken fire. 

Ellers, så var det sykt kaldt når jeg skulle gå til busstoppen, burde vell egenklig ikke klage, ettersom det skal bli 20 kuldegrader mer etterhvert. Hva synes du om bildene?  

ELSKER DENNE SANGENElsker sanger på acoustic, spesielt denne. Virkelig en favoritt! Legg ekstra merke til 2:10 - 2:40.
FLERE SOM LIKTE SANGEN? 

NY SKOLEUKE

Hei dere! Sitter her med joggeklærne på, klar til og dra ut og jogge.. snart. Har absolutt ingen planer denne uka, heller ikke noe spennende som skjer i nermeste fremtid. Kjedelig hverdag sa du? 


HVA GJØR DERE I DAG? 

Dårlig med bloggingHei dere! Er dessverre dårlig med blogging for tiden, og det merkes på statestikken. I det siste har jeg ikke vært helt i form, og har hatt en del og gjøre.

Men ellers denne helga var jeg igår på sentre med Ruth tonje, kjøpte meg ikke noe ettersom jeg skal prøve og spare pengene. Senere ut på kvelden dro jeg i bursdagen til Guro som var veldig koselig!
Ha en fin kveld videre! :-)  

Lunsj på Uno

Hei! Etter skolen igår dro jeg og spiste lunsj på Uno med Ruth tonje. Var koselig som alltid! Skal på besøk til henne senere idag også. Ellers må jeg bare beklage den dårlige bloggingen min, håper på at det blir bedre ganske snart. 
// Bildene er fra bloggen (<--link) til Ruth tonje, derfor er de mindre. 

Ny parfyme
// Kjøpt på Travel value, Gardermoen. 255kr 

Kjøpte denne Midnight fra Britney spears på gardermoen når jeg skulle reise hjem i morgen. Eller snille faren min kjøpte den til meg da. Elsker den, og er helt klart en av favorittene mine som jeg har oppe på hyllen klar for bruk! Er det noen som skal kjøpe seg ny parfyme, anbefaler jeg denne. 

22:00Beklager sen blogging, men har hatt en god del problemer med opplastninga av bilder i det siste, så blir litt lite blogging når ikke jeg får inn bilder, dessverre. 

Idag var jeg med familien på dolly dimples og spiste middag, kjøpte meg også noe når vi var på sentre, så kommer innkjøps innlegg imorgen eller ganske snart. Ha en koselig kveld videre! :-) 

2 favoritt sanger

 // Flo Rida vs. Justin bieber - Boyfriend Whistle 


// The script - Hall of fame ft. will.i.am 

Tredje oktoberHverdagen min er ikke akkurat så spennende nå for tiden, så kamera bli liggende og bloggen blir lite oppdatert. Skal bli bedre til og blogge om litt annet en hverdagen også, skal se om jeg lager en videoblogg om hvordan sminke jeg bruker, vist der er noe der ønsker og se?

Skal også bestille fjernutløser ganske snart, da blir det outfit bilder og finere bilder, håper jeg. Hehe, er så alt for mye lettere og bare legge ut bilder jeg tar random med telefonen, enn og ta bilder med kamera, er alt for nøye når jeg tar bilder med kamera, at bildene skal være perfekte. 
Kommer vell med ett innlegg senera ikveld, så da snakkes vi! :-) 

My favorite
// Someday by justin bieber 

Virkelig en favoritt! Elsker designet, og lukten er noe av det beste du kan finne! Kommer til og være en favoritt en god stund til, og kommer ikke til og bytte den ut med det første hvertfall.
Anbefales virkelig på det aller sterkeste!