september 2012

slapp ferie


// Follow meg på instagram '' Maikenmalsnes '' 

Hei! Har en følelse av at det blir en slapp og rolig høstferie. Sove lenge og bare chille hele dagen, skal egenklig ikke klage, selv om jeg er den personen som liker og ha full timeplan. 

Skal prøve og få litt spennede innlegg, har prøvd og lagt videoblogg. Men blir ikke noe ut av det. Hva er det dere liker og lese om? 

H Ø S T F E R I E
// fra de siste dagene

hei! Igår var jeg på reisen nesten hele dagen, dro på skolen, hadde en prøve og litt til før jeg dro til flyplassen for og ta fly ned til faren min, for og så kjøre videre 6 timer. Men er alltid så godt og komme frem etter en hel dags reise! Skal være her hele høstferien. Tok ikke med kamera stativet, så blir litt vanskelig med bilder. Skal gjøre det beste ut av det :-)

Var en som lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften på smoothien, er det flere som ønsker det? Skal prøve og få ordnet det til uken! 

Smoothie til pugging

Hei folks! I kveld blir Costume byttet ut med narurfag bok, må lese masse til prøven på fredag. Henger virkelig bak. Fikk også beskjed om at vi har en innlevering til fredag i Engelsk, som jeg også burde starte på i kveld, kanskje. Lagde meg den beste smoothien til å kose meg med mens jeg pugger. Elsker blåbær smoothie, finns ærlig ingen bedre smoothie! 

Ellers bør jeg lære meg med innstillingene på kamera, for øyeblikket står det bare på uten blits.  Men vi snakkes i morgen, ha en fin kveld da! :-) 
some picturesHei dere! Igår dro jeg på sentre med Ruth tonje, kjøpte meg en bukse og en genser som jeg sikkert viser dere senere. Dro og sov over hos henne, alltid like koselig! Lagde den beste smoothien jeg noen gang har smakt! Senere på kvelden så vi en film og koset oss med goderi og faktisk gullerøtter! Idag når vi våken  dro ut og tok noen bilder, haha alltid! Håper dere har hatt en like fin helg som meg! :-) 
Skulle egenklig vært flere bilder, men bildeopplastinga funket ikke lengere, prøver på nytt senere.

SURPRISE

Hei dere! Dette innlegget skulle egenklig vært publisert i går, men bildene ville ikke lastets opp. Men iallefall, etter skolen dro jeg med Rebekka hjem. Etter at vi hadde handlet inn Brus, goderi, ballonger og bakt cupcakes, dro vi videre til Lene for og overraske henne når hun kom hjem fra London hvor hun hadde vært på klassetur, hun hadde jo bursdag igår.  Var utrolig koselig, så blandt annet på innkjøpene hennes og bilder på london, ikke litt misunnelig engan.
Ha en fin helg! :-) 

Slapp torsdag

Har bare sittet med lekser i hele dag, slapp torsdag som vanlig. Hele denne uka har egenklig bare vært helt slapp, har sittet med lekser nesten hele dagene,og  koset meg på pcen på kvelden. Tirsdag var jeg jo på trening da. åå, lover at bloggingen skal bli bedre etter helga! Forhåpentligvis mere som skjer da :-) Idag har forresten min fineste Lene bursdag, Gratulere så mye med dagen! Kjempe glad i deg ♥

OVERLYKKELIG

Hei dere! Sitter her så glad som det bare går ant og bli. Har nemlig kjøpt meg CANON EOS 600D idag! Så fra nå blir det bedre bilder og ikke minst videoblogger! 

Har ryddet rommet og badet mitt, så nå er jeg klar for og få hent opp nye ting på romveggene, og ta ned de gammle tingene. Noen av dere som kanskje vil ha romvideo etterhvert? 
Hvordan kamera har du? :-) 

AUTUMN

Var ute og tok noen bilder av høst naturen nå nettopp, elsker virkelig høsten, naturen blir jo så nydelig! Nydelige farger som matcher perfekt! åhh, ubeskrivelig. 
 Legg merke til de søte hjertene da Hva synes du om bildene? :-) 

WEEKEND

Hei folks! Som jeg sa i forrige innlegg, har vi avspassering i dag ettersom trinnet overnattet på skolen for ett par dager siden. Langhelg er aldri feil. Våknet i ni tiden(!!) og laget meg grandiosa til frokost. Dagen har jeg bare brukt til og chille med pc og å ordnet meg. Skal begynne og rydde litt på romme mitt, før jeg drar opp på sentre litt senere! 

Drar på hytta seinere ikveld, så blir ikke noe fra meg på lørdag, men skal prøve og få inn ett innlegg eller to før jeg drar. Ha en fin helg alle :-) 

Bilder fra de siste dagene

Hei! Beklager virkelig fraværet fra bloggingen, skal bli bedre! I det siste har det egenklig ikke skjedd noe spessielt. Har vært med venner og på skolen, spennede liv sa du? Idag var hele skolen på en tur, vi gikk over ett fjell på 7km. Kunne vært alt for kjedelig, men når man går med Lene er ingeting kjedelig! I morgen har vi avspassering etter vi sov over på skolen, LANGHELG!! 
 Ha en fin kveld! :-) 

REMEMBER THATHVA SYNES DU OM BILDET? 

Nytt inn til rommet

Hei! På lørdag var jeg en tur på Amfi med mamma. Kjøpe litt klær og noe inn til rommet. Klærne kommer til uka, ellers så ser dere de i outfit etterhvert ;-) 


Kremmerhuset


Europris og Kremmerhuset 


Kremmerhuset

Har du noe av dette? 

Fin helg

Hei! Som jeg sa i forrige innlegg sov jeg over hos Ruth tonje i natt. Var kjempe koselig! Spiste godteri og så på mgpjr. Favoritten min var selvfølgelig Berge, sitter og hører sangen hannes på youtube om og om igjen! Når vi sto opp idag dro vi ut og tok noen bilder, som vanlig. Kvelden i dag skal jeg bruke til og vaske litt på rommet og trene. Får se hva mere jeg får tid til :-) 

Bloggen til Ruth tonje finner dere HER

Første september

hei folksen! Var en koselig leskedate med Ruth tonje på torsdag, senere på kvelden dro på besøk til tante som hadde bursdag. Når vi jeg kom hjem i halv elleve tiden var jeg så trøtt at jeg nermere bare datt ned i sengen. I går etter skolen dro jeg en tur på amfi med noen venner. Senere på kvelden var jeg med Marte. Koselige dager! 

Ganske snart drar jeg til Ruth tonje, skal sover over hos henne. Vi skal ta bilder, så forhåpentligvis blir det header! Snakkes i kveld :-)
 

Ha en fin lørdagskveld!