august 2012

Overnatting på skolen

Hei! Tirsdag til onsdag skulle klassen sove over ute i telt, men ble alyst siden det hadde regnet så mye dagen før, og da var marken så våt og det var mye gjørme der. Da dro vi og overnattet på skolen! Var utrolig koselig. Vi så to filmer, spiste goderi, grillet og hadde det kjempe koselig! 

Aner dere hvor mye jeg gleder meg til og få nytt kamera? Grunnen til at jeg blogger så lite, er fordi jeg aldri får bra bilder! Har tiden og alt, men er aldri fornøyd med bildene. Er også alt for dårlig til og ta bilder av hverdagen min. Noe som jeg skal bli MYE bedre til! Så dere får noen bilder jeg tok for en stund siden, legg merke til at det ikke er den nye hårfargen ;-) 
I morgen kommer Ruth tonje på besøk, da blir det Pizza og leksedate, gleder meg! 


Farget håret

Hei søtinger! Beklager lite blogging, skal bli bedre! Denne helgen overnattet jeg hos Lene fredag til lørdag, var utrolig koselig med godteri, prat og mye latter! Skal virkelig bli bedre til og ta ordentlige bilder fra dagene mine! 


Etter skolen i dag tok Lene bussen med meg hjem, og hun farget håret mitt. Ble kjempe fornøyd :-)

 
Lite faila med håret på siden. Håret etter er litt mørkere i virkeligheten, men redigerte bildene lysere. 

Hvilken likte du best? :-)  

MONEYElsker og spare penger! Jeg sparer til Canon eos 600D, kan ikke vente til og få et bra kamera. Kamera jeg har nå, er jo helt greit det også. Har ett speilrefleks i merket SONY. Canon har jo bland annet filming og, som gjør at det er ett stort pluss. Gled dere til masse videoblogging! :-) 

Har du noe du sparer til? Skole start

åhh, aner dere hvor fort dagen går nå som skolen har startet? Begynte på ungdomsskolen på mandag. Ny skole, med mange nye folk. Første skoledag gikk helt greit, hadde skole til 11. Dro deretter på sentre hvor jeg møtte Ruth tonje. 

Blir aldri fornøyd med bildene jeg tar til bloggen, har kanskje stått i en time og prøvd og ta noen bilder idag. Hjelper lite på motivasjonen til og blogge, når jeg ikke får gode nok bilder. Driver på og sparer til canon eos 600D. Da skal dere se det blir blogging! er ikke så alt for lenge igjen til jeg har råd ;-) 

Skal dra til Ruth tonje nå snart. Blir mest sannsynlig bilder, så sees vi i kveld eller morgen! Ha en fin dag :-)

DAISY marc jacobs


Åhh, bare elsker denne parfymen! Bruker den som oftes hver dag. Itilleg er jo designet helt nydelig, kan helt klart si at dette er en av mine favoritt parfymer! Hvem elsker vell ikke daisy parfymen? 
Har du Daisy parfymen? 

Saturday

Hei! Var med søte Kristin før i dag. Var utrolig koselig og være med henne. Ble ingen bilder, siden hun hadde klart rote bort fjernkontrollen til selvutløseren. 

Ellers i dag har jeg bare chillet og tatt det helt med ro. Har heller ingen spesielle planer utover kvelden. Om ikke alle skjønnte det etter forrige innlegg, har jeg altså ett gratis design. Skal få fikset header og profilbilde snarest mulig. Er kjempe fornøyd med designet! 

Ha en fin lørdags kveld alle sammen! 

Friends

Hei søte! Var på besøk hos Rebekka idag, planen var jo og dra videre til Lathari for og grille med møtepunkt folkene, men ettersom jeg ble kvalm og spydde klarte jeg selvfølgelig ikke og dra. Men vi var og tok noen bilder, var få jeg ble fornøyd med, men det får holde. 

Som dere sikkert ser, har jeg fikset designet, når jeg får tid skal jeg lage header og ordne diverse ting på det. Håper dere likte det! Hva synes dere om designet? :-)

Ha en fin kveld videre! 

Endelig

Endelig! Har ventet lenge på og opprette en blogg, men utsettet og utsettet det bare hele tiden. Fikset på ett gratis design nettopp, men venter med det ettersom det ble mye rot og jeg trenger bedre tid. Kommer med ett bedre innlegg senere om hvem jeg er, hva du komemr til og finne på denne bloggen osv. Håper dere blir og lese bloggen min, og er flinke til og kommentere!  

Skal rydde litt på rommet mitt før jeg drar videre på besøk til Rebekka, skal med henne om mange andre fra Filadelfia og grille på Lathari. Kamera er selvfølgelig med! Så da snakkes vi senere idag, ha en fin dag :-) 


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)