Innkjøp

DET ER NÅ DET BEGYNNER
//Notabene 

Fikk kjøpt meg denne hærlige boka i dag! Er egenklig ikke den som leser flest bøker, men leser alt som har med justin bieber og gjøre, haha. Ha en fin kveld videre, så skal jeg kose meg med boka ;-) 

Verdens beste hettegenser


Var og hentet verden beste hettegenser på postkontore idag. Sitter perfekt på og er super deilig!
En genser dere ganske sikkert kommer og se på mange bilder her på bloggen videre fremover. 
Likte du genseren? 

Nytt inn til Kameraet

Hei! I slutten av høstferien bestilte jeg fjernutløser til kamera mitt, og jeg fikk det i går. Er utrolig fornøyd! Er så mye lettere og ta bilder nå. Så fremover får dere nok se outfit bilder også! 
//Bestilt fra Ebay 


Er så fornøydt, dobbelt så mye lettere og ta bildene! 

Har du fjernutløser til ditt kamera? 

Ny parfyme
// Kjøpt på Travel value, Gardermoen. 255kr 

Kjøpte denne Midnight fra Britney spears på gardermoen når jeg skulle reise hjem i morgen. Eller snille faren min kjøpte den til meg da. Elsker den, og er helt klart en av favorittene mine som jeg har oppe på hyllen klar for bruk! Er det noen som skal kjøpe seg ny parfyme, anbefaler jeg denne. 

OVERLYKKELIG

Hei dere! Sitter her så glad som det bare går ant og bli. Har nemlig kjøpt meg CANON EOS 600D idag! Så fra nå blir det bedre bilder og ikke minst videoblogger! 

Har ryddet rommet og badet mitt, så nå er jeg klar for og få hent opp nye ting på romveggene, og ta ned de gammle tingene. Noen av dere som kanskje vil ha romvideo etterhvert? 
Hvordan kamera har du? :-) 

Nytt inn til rommet

Hei! På lørdag var jeg en tur på Amfi med mamma. Kjøpe litt klær og noe inn til rommet. Klærne kommer til uka, ellers så ser dere de i outfit etterhvert ;-) 


Kremmerhuset


Europris og Kremmerhuset 


Kremmerhuset

Har du noe av dette?