Hverdag

Learning by doing

Hei! Etter skolen i dag tok jeg bussen til Ruth tonje for å gjøre leksene med henne :-) 

Fikk en pakka fra broren min som er på utvekslings år i USA igår med masse fint inni! Så vist noen har interesse av og se bilder av hva jeg fikk, si ifra da vell! :-) 

not today

Hei! Planen var og få bloggen før jeg dro på kino med mine søte jenter på onsdag, men ble litt endring i planene når jeg kom ut av dusjen og fant ut at jeg måtte gå til bussen om ti minutter. 

Uansett, så var vi og så twilight, selvfølgelig. Filmen i seg selv var jo utrolig bra, men det er så trist at det er den siste filmen, de er jo så fantastisk brae! 

Hvorfor bloggen jeg ikke da på torsdag? Jo, jeg sov bort hele dagen omtrent. Men som vanlig, får vi håpe på en ny og bedre uke innen blogging.  ♥Ha en fin helg alle sammen

16.11.12

Hei dere! Blir dessverre ikke noe videoblogg i helga, siden jeg ikke får tid til og lage noe. Men skal få laget en videoblogg ganske snart. Romvideo eller hva jeg har i sminkemappa? Deres valg ;-)

Jeg skal bort i helga, men har skrevet innlegg blir publisert på bloggen i morgen! Tar med kamera så det blir masse bilder jeg kan dele om dere ønsker, tro meg. Ha en nydelig helg folks!  LANGHELG

Hei! Igår var jeg hos Ruth tonje og gjorde leksene, noe som alltid er koselig! Ble ett par timer med skolearbeid og pugging til prøver.. MEN da er det jo super deilig at det er lang helg!Tenkte da og lage en videoblogg til dere, nå som jeg er hjemme på dagen når det er lyst. Så hva er det dere ønsker? som sminkevideo, romvideo eller noe slikt? KOM MED FORSLAG DA FOLKS Ha en super fin lang helg!  :-) 

Ny uke, nye muligheter

Hei dere! Føler meg klar for en ny uke, en bedre uke innenfor blogging hvertfall. Er så utrolig vanskelig og få noen brae bilder når det er mørkt ute omtrent hele tiden. kan ikke si mer enn at jeg hater, virkelig hater mørketider. Men skal selvfølgelig gjøre det beste ut av det. Ha en fin uke! T.G.I.FEn av de beste følelsene må være og dra hjem fra skolen på fredager, elsker det. Avspaserte de siste timene etter ellve idag, siden jeg hadde vært bøssebærer for amnesty forige helg. Da ble den beste følelsen bare enda bedre! Skal møte Ruth tonje idag, og ellers har jeg ikke noen planer for helgen. 
Ha en fin helg! :-)  

25. oktober


fin på håret altså

Hei dere! Da var snøen på plassert på bakken. Føler alle uten om meg er glad for at det er snø nå? Det eneste jeg liker med snøen, er når det blir sol og man kan dra på fjellet, gleeder meg! 

I morgen har jeg skole til elleve, så har tenkt og ta noen bilder ute mens det er lyst også skrive noen forhåndsskreve innlegg. Noe spesielle innlegg dere ønsker? :-) 

black and white

Dagen i dag har jeg bruk sammen med Ruth tonje. Som alltid, utrolig koselig. Var ute og tok noen få bilder før vi ikke klarte mer kulde og måtte springe inn, gruer meg til det enda skal bli 20 kuldegrader mer. Skjønner ikke hvordan vi skal klare det.

Ellers så vi også en film, cyberbully tror jeg den het. Utrolig trist film som jeg virkelig anbefaler videre! Mye og tenke over etter man har sett den, spør du meg. 


Fineste!! 

Ny uke, nye muligheter ;-) Ha en fin uke! 

Slapp torsdag, igjen


Hei! Hvordan har dere det? Torsdager fra min side er nesten alltid slappe. ordene lekse, rydding, vasking og musikk beskriver vell dagen min perfekt! :-) Vurderer foresten og starte en spørsmålsrunde vist noen av dere i det hele tatt ønsker det? Har jo ikke skervet noe om meg innlegg eller noe etter jeg startet med denne bloggen. Noen som ønsker spørsmålsrunde?  

NY SKOLEUKE

Hei dere! Sitter her med joggeklærne på, klar til og dra ut og jogge.. snart. Har absolutt ingen planer denne uka, heller ikke noe spennende som skjer i nermeste fremtid. Kjedelig hverdag sa du? 


HVA GJØR DERE I DAG? 

Dårlig med bloggingHei dere! Er dessverre dårlig med blogging for tiden, og det merkes på statestikken. I det siste har jeg ikke vært helt i form, og har hatt en del og gjøre.

Men ellers denne helga var jeg igår på sentre med Ruth tonje, kjøpte meg ikke noe ettersom jeg skal prøve og spare pengene. Senere ut på kvelden dro jeg i bursdagen til Guro som var veldig koselig!
Ha en fin kveld videre! :-)  

Lunsj på Uno

Hei! Etter skolen igår dro jeg og spiste lunsj på Uno med Ruth tonje. Var koselig som alltid! Skal på besøk til henne senere idag også. Ellers må jeg bare beklage den dårlige bloggingen min, håper på at det blir bedre ganske snart. 
// Bildene er fra bloggen (<--link) til Ruth tonje, derfor er de mindre. 

22:00Beklager sen blogging, men har hatt en god del problemer med opplastninga av bilder i det siste, så blir litt lite blogging når ikke jeg får inn bilder, dessverre. 

Idag var jeg med familien på dolly dimples og spiste middag, kjøpte meg også noe når vi var på sentre, så kommer innkjøps innlegg imorgen eller ganske snart. Ha en koselig kveld videre! :-) 

Tredje oktoberHverdagen min er ikke akkurat så spennende nå for tiden, så kamera bli liggende og bloggen blir lite oppdatert. Skal bli bedre til og blogge om litt annet en hverdagen også, skal se om jeg lager en videoblogg om hvordan sminke jeg bruker, vist der er noe der ønsker og se?

Skal også bestille fjernutløser ganske snart, da blir det outfit bilder og finere bilder, håper jeg. Hehe, er så alt for mye lettere og bare legge ut bilder jeg tar random med telefonen, enn og ta bilder med kamera, er alt for nøye når jeg tar bilder med kamera, at bildene skal være perfekte. 
Kommer vell med ett innlegg senera ikveld, så da snakkes vi! :-) 

slapp ferie


// Follow meg på instagram '' Maikenmalsnes '' 

Hei! Har en følelse av at det blir en slapp og rolig høstferie. Sove lenge og bare chille hele dagen, skal egenklig ikke klage, selv om jeg er den personen som liker og ha full timeplan. 

Skal prøve og få litt spennede innlegg, har prøvd og lagt videoblogg. Men blir ikke noe ut av det. Hva er det dere liker og lese om? 

H Ø S T F E R I E
// fra de siste dagene

hei! Igår var jeg på reisen nesten hele dagen, dro på skolen, hadde en prøve og litt til før jeg dro til flyplassen for og ta fly ned til faren min, for og så kjøre videre 6 timer. Men er alltid så godt og komme frem etter en hel dags reise! Skal være her hele høstferien. Tok ikke med kamera stativet, så blir litt vanskelig med bilder. Skal gjøre det beste ut av det :-)

Var en som lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften på smoothien, er det flere som ønsker det? Skal prøve og få ordnet det til uken! 

Smoothie til pugging

Hei folks! I kveld blir Costume byttet ut med narurfag bok, må lese masse til prøven på fredag. Henger virkelig bak. Fikk også beskjed om at vi har en innlevering til fredag i Engelsk, som jeg også burde starte på i kveld, kanskje. Lagde meg den beste smoothien til å kose meg med mens jeg pugger. Elsker blåbær smoothie, finns ærlig ingen bedre smoothie! 

Ellers bør jeg lære meg med innstillingene på kamera, for øyeblikket står det bare på uten blits.  Men vi snakkes i morgen, ha en fin kveld da! :-) 
SURPRISE

Hei dere! Dette innlegget skulle egenklig vært publisert i går, men bildene ville ikke lastets opp. Men iallefall, etter skolen dro jeg med Rebekka hjem. Etter at vi hadde handlet inn Brus, goderi, ballonger og bakt cupcakes, dro vi videre til Lene for og overraske henne når hun kom hjem fra London hvor hun hadde vært på klassetur, hun hadde jo bursdag igår.  Var utrolig koselig, så blandt annet på innkjøpene hennes og bilder på london, ikke litt misunnelig engan.
Ha en fin helg! :-) 

Slapp torsdag

Har bare sittet med lekser i hele dag, slapp torsdag som vanlig. Hele denne uka har egenklig bare vært helt slapp, har sittet med lekser nesten hele dagene,og  koset meg på pcen på kvelden. Tirsdag var jeg jo på trening da. åå, lover at bloggingen skal bli bedre etter helga! Forhåpentligvis mere som skjer da :-) Idag har forresten min fineste Lene bursdag, Gratulere så mye med dagen! Kjempe glad i deg ♥

WEEKEND

Hei folks! Som jeg sa i forrige innlegg, har vi avspassering i dag ettersom trinnet overnattet på skolen for ett par dager siden. Langhelg er aldri feil. Våknet i ni tiden(!!) og laget meg grandiosa til frokost. Dagen har jeg bare brukt til og chille med pc og å ordnet meg. Skal begynne og rydde litt på romme mitt, før jeg drar opp på sentre litt senere! 

Drar på hytta seinere ikveld, så blir ikke noe fra meg på lørdag, men skal prøve og få inn ett innlegg eller to før jeg drar. Ha en fin helg alle :-) 

Bilder fra de siste dagene

Hei! Beklager virkelig fraværet fra bloggingen, skal bli bedre! I det siste har det egenklig ikke skjedd noe spessielt. Har vært med venner og på skolen, spennede liv sa du? Idag var hele skolen på en tur, vi gikk over ett fjell på 7km. Kunne vært alt for kjedelig, men når man går med Lene er ingeting kjedelig! I morgen har vi avspassering etter vi sov over på skolen, LANGHELG!! 
 Ha en fin kveld! :-) 

Fin helg

Hei! Som jeg sa i forrige innlegg sov jeg over hos Ruth tonje i natt. Var kjempe koselig! Spiste godteri og så på mgpjr. Favoritten min var selvfølgelig Berge, sitter og hører sangen hannes på youtube om og om igjen! Når vi sto opp idag dro vi ut og tok noen bilder, som vanlig. Kvelden i dag skal jeg bruke til og vaske litt på rommet og trene. Får se hva mere jeg får tid til :-) 

Bloggen til Ruth tonje finner dere HER

Første september

hei folksen! Var en koselig leskedate med Ruth tonje på torsdag, senere på kvelden dro på besøk til tante som hadde bursdag. Når vi jeg kom hjem i halv elleve tiden var jeg så trøtt at jeg nermere bare datt ned i sengen. I går etter skolen dro jeg en tur på amfi med noen venner. Senere på kvelden var jeg med Marte. Koselige dager! 

Ganske snart drar jeg til Ruth tonje, skal sover over hos henne. Vi skal ta bilder, så forhåpentligvis blir det header! Snakkes i kveld :-)
 

Ha en fin lørdagskveld! 

Overnatting på skolen

Hei! Tirsdag til onsdag skulle klassen sove over ute i telt, men ble alyst siden det hadde regnet så mye dagen før, og da var marken så våt og det var mye gjørme der. Da dro vi og overnattet på skolen! Var utrolig koselig. Vi så to filmer, spiste goderi, grillet og hadde det kjempe koselig! 

Aner dere hvor mye jeg gleder meg til og få nytt kamera? Grunnen til at jeg blogger så lite, er fordi jeg aldri får bra bilder! Har tiden og alt, men er aldri fornøyd med bildene. Er også alt for dårlig til og ta bilder av hverdagen min. Noe som jeg skal bli MYE bedre til! Så dere får noen bilder jeg tok for en stund siden, legg merke til at det ikke er den nye hårfargen ;-) 
I morgen kommer Ruth tonje på besøk, da blir det Pizza og leksedate, gleder meg! 


Skole start

åhh, aner dere hvor fort dagen går nå som skolen har startet? Begynte på ungdomsskolen på mandag. Ny skole, med mange nye folk. Første skoledag gikk helt greit, hadde skole til 11. Dro deretter på sentre hvor jeg møtte Ruth tonje. 

Blir aldri fornøyd med bildene jeg tar til bloggen, har kanskje stått i en time og prøvd og ta noen bilder idag. Hjelper lite på motivasjonen til og blogge, når jeg ikke får gode nok bilder. Driver på og sparer til canon eos 600D. Da skal dere se det blir blogging! er ikke så alt for lenge igjen til jeg har råd ;-) 

Skal dra til Ruth tonje nå snart. Blir mest sannsynlig bilder, så sees vi i kveld eller morgen! Ha en fin dag :-)

Saturday

Hei! Var med søte Kristin før i dag. Var utrolig koselig og være med henne. Ble ingen bilder, siden hun hadde klart rote bort fjernkontrollen til selvutløseren. 

Ellers i dag har jeg bare chillet og tatt det helt med ro. Har heller ingen spesielle planer utover kvelden. Om ikke alle skjønnte det etter forrige innlegg, har jeg altså ett gratis design. Skal få fikset header og profilbilde snarest mulig. Er kjempe fornøyd med designet! 

Ha en fin lørdags kveld alle sammen! 

Friends

Hei søte! Var på besøk hos Rebekka idag, planen var jo og dra videre til Lathari for og grille med møtepunkt folkene, men ettersom jeg ble kvalm og spydde klarte jeg selvfølgelig ikke og dra. Men vi var og tok noen bilder, var få jeg ble fornøyd med, men det får holde. 

Som dere sikkert ser, har jeg fikset designet, når jeg får tid skal jeg lage header og ordne diverse ting på det. Håper dere likte det! Hva synes dere om designet? :-)

Ha en fin kveld videre! 

Endelig

Endelig! Har ventet lenge på og opprette en blogg, men utsettet og utsettet det bare hele tiden. Fikset på ett gratis design nettopp, men venter med det ettersom det ble mye rot og jeg trenger bedre tid. Kommer med ett bedre innlegg senere om hvem jeg er, hva du komemr til og finne på denne bloggen osv. Håper dere blir og lese bloggen min, og er flinke til og kommentere!  

Skal rydde litt på rommet mitt før jeg drar videre på besøk til Rebekka, skal med henne om mange andre fra Filadelfia og grille på Lathari. Kamera er selvfølgelig med! Så da snakkes vi senere idag, ha en fin dag :-)