FOTO

Redigert vs uredigert


// Redigert                                        // Uredigert

Er ganske usikker på hvilken jeg likte best. Likte faktisk begge to jeg! Skal ta meg tid til og sette meg ned med med kamera og se på manuel innstillinger senere ikveld. Trenger det virkelig!
Hvilke bilde like du best? :-)  

winter bokeh
Like du bilde? :-)

WINTER TIME

åhh, aner dere hvor stresset og frustert jeg blir når det ikke går ant og laste opp bildene? Skjer alltid med meg. Kvaliteten på bildene skylles facebook, skal prøve og få byttet de ut etterhvert når bilde opplastninga fungerer som den skal igjen. Er det andre som har problemer med det? Eller er det bare bildene og datan min? Har sittet og prøvd ut alt mulig siden klokken fire. 

Ellers, så var det sykt kaldt når jeg skulle gå til busstoppen, burde vell egenklig ikke klage, ettersom det skal bli 20 kuldegrader mer etterhvert. Hva synes du om bildene?  

My favorite
// Someday by justin bieber 

Virkelig en favoritt! Elsker designet, og lukten er noe av det beste du kan finne! Kommer til og være en favoritt en god stund til, og kommer ikke til og bytte den ut med det første hvertfall.
Anbefales virkelig på det aller sterkeste! 

AUTUMN

Var ute og tok noen bilder av høst naturen nå nettopp, elsker virkelig høsten, naturen blir jo så nydelig! Nydelige farger som matcher perfekt! åhh, ubeskrivelig. 
 Legg merke til de søte hjertene da Hva synes du om bildene? :-) 

REMEMBER THATHVA SYNES DU OM BILDET? 

MONEYElsker og spare penger! Jeg sparer til Canon eos 600D, kan ikke vente til og få et bra kamera. Kamera jeg har nå, er jo helt greit det også. Har ett speilrefleks i merket SONY. Canon har jo bland annet filming og, som gjør at det er ett stort pluss. Gled dere til masse videoblogging! :-) 

Har du noe du sparer til? DAISY marc jacobs


Åhh, bare elsker denne parfymen! Bruker den som oftes hver dag. Itilleg er jo designet helt nydelig, kan helt klart si at dette er en av mine favoritt parfymer! Hvem elsker vell ikke daisy parfymen? 
Har du Daisy parfymen?