Blogg

I Am MeFor en nydelig og meningsfull sang, av en nydelig jente. Like du sangen? :-)  

Wants from coverbrands1.Bronzer HER  2.BareMinerals Original HER 3.Brow gel HER 4.Redness Remedy HER 5.Universal Brow Pencil HER

Er mye mer jeg også ønsker meg fra coverbrands, men det er dette jeg ønsker meg mest, og kommer sansynligvis til og bestille noe av dette etter nyttår :-) 

Little thingsSangen, guttene, videoen, sangstemene. Åhh, elsker alt! 

Daniel Powter - bad day♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

min favoritt blogg
//krisssy.blogg.no

Åh, har ikke ord for hvor mye jeg elsker bloggen hennes! Utseende, inspirasjonen hun gir, bildene, stilen hennes og alt er rett og slett perfekt! Blir så glad av å se på bildene hennes. Anbefaler alle som ikke er leser, og dra en tur innom bloggen hennes! Leser du bloggen til Kristine?

100% nartulige bilder

Hei dere! Dårlig blogging skyldes ikke alltid latskap, men har hatt en god del problemer med og laste opp bildene, som jeg har nevnt tidligere. Har funnet ut problemet, men ikke løsningen. Når jeg redigerer bildene i photoscape går det ikke ant og laste opp bildene på blogg hos meg. Skal få sett mer på det, og se om jeg finner ut hva jeg eventuelt gjør feil. Vist jeg sender ett bilde som jeg ikke får lastet opp til en venn, og hun lagrer det og laster det opp fra sin pc, funker det. Så jeg skjønner egenklig ikke helt. Synes det er utrolig dumt ettersom jeg synes bildene blir dobbelt ganger bedre når der er redigerte. Men får bare gjøre det beste ut av deg, så det blir 100% nartulige bilder framover til jeg finner ut hva som er feil. Noen andre som har samme problemet? 

ELSKER DENNE SANGENElsker sanger på acoustic, spesielt denne. Virkelig en favoritt! Legg ekstra merke til 2:10 - 2:40.
FLERE SOM LIKTE SANGEN? 

2 favoritt sanger

 // Flo Rida vs. Justin bieber - Boyfriend Whistle 


// The script - Hall of fame ft. will.i.am 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)