Bilder

MY WEEKEND

Hei! Som jeg sa, var jeg på ungdomshelg med filadelfia i helga! Var virkelig noe av det beste jeg har vært med på, med utrolig mange hærlige folk. Var blandt annet kanonball turnering og lek ute i mørket på natten. Virkelig ett mine for livet og være der, og angrer ikke ett sekund! 

Tok desverre ikke så mange bilder, og bildene var vel bare av de samme personene, men var altså med mange andre flotte folk også! 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Bilder med Lene

Hadde koselig overnatting av Lene inatt, Ruth tonje var også på besøk til natta.I morrest når jeg og Lene sto opp dro vi ut og tok bilder etter vi hadde ordnet oss. Synes faktisk bildene blir utrolig fine om nå vinteren! Bildene blir så nartulig lys og slikt. Håper dere har hatt en fin helg! :-) 

some picturesHei dere! Igår dro jeg på sentre med Ruth tonje, kjøpte meg en bukse og en genser som jeg sikkert viser dere senere. Dro og sov over hos henne, alltid like koselig! Lagde den beste smoothien jeg noen gang har smakt! Senere på kvelden så vi en film og koset oss med goderi og faktisk gullerøtter! Idag når vi våken  dro ut og tok noen bilder, haha alltid! Håper dere har hatt en like fin helg som meg! :-) 
Skulle egenklig vært flere bilder, men bildeopplastinga funket ikke lengere, prøver på nytt senere.